WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Friday, 28 October 2011 | 02:09 | 0 Atasinchi
hey guy, ni aku nak citer pasal someone ni. dye boy. hehe. comel gile bahbi taw. suke tengok gambar dye yang comel2 tu. haha, :p ary tu pic dye kene curi. dah kene curi, kene butuh plaq tu. haiss! kesian aku tgok dye. hurm! ape pown tak bole. ehem! nak twu tak boy tu sape? tgok lah pic kat bwah ni.

amacam comel tak? hehe, comel gile kan? kan? kan? hehehe. xD  cewahh! gedik plaq aku. hohoho. xP

ABOUT HIM :
>> mohamad syahril irham
>> 18 years old , kowt!
>> orang perak dowh, jaoh nyer~

huhu, tu je info yang aku twu pasal dye. laen kali aku nak korek lagi lah info psal dye.

p.s.s: sory awak sbb amek pic awak untuk blog saye. harap tak mara lah ye.? hehe ^^!
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________