WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 26 October 2011 | 04:00 | 0 Atasinchi
hi all , boring2 ni tak twu nak post ape kat blog, so aku nak post pasal sorang brother ni. nak twu sape? haa! tengok lah pic kat atas tu, pic sape. hurm! tu lah orang nyer. bagi sesape yang dah kenal tu, tak perlu lah tertanye tanye ae? huhu, comel tak comel tak? hehe, bagi aku dye comel. :p bagi sesape yang kate dye tak comel, hurm! lantak ko lah, asal kan ko bahgia. kalo korang nak kate mate aku kerow pun suke hati ko lah, tapi memang ade kerow sikit mate aku ni. hehe . :)
dye ni senior aku, nak exam spm ta0un ni, maklum lah budak fom5. spm tinggal bape hari lagi je ni, dah study ke belom brother ni. risau betol aku tengok dye ni. cehh! aku plaq yg risau kan? yelah, dalm ramai ramai budak fom5 dye sorang je yg kenal aku, yg laen tu tengok muke at fb je lah.
tapi, pape pown. aku nak ucap kan gudluck kat dye. aku harap dye dapat strght a lah. kalo dye dapat strght a, nnty aku nak bagi dye hadiah yg terbaek punye.


PESANAN TERAKHIR UNTUK DIA
buad betol2 ae? rajin2 lah study n buat solat hajat. bile nak jawab exam tu, selawat bnyk2. orang akn doakan, supaye awak dapat jawab soklah ngn mudah. GUD LUCK DAER !! gud luck jugak kat abg2 n akk2 senior yg laen.
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________