WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Friday, 21 October 2011 | 10:56 | 0 Atasinchi
ry
hi sumer , aku buat post ni khas untuk AP. sape yang tahu tu, hurm! faham-faham lah kan tu sape.


untuk AP :
patut ke orang suke kat awak lagi? yelah kan awak kan dah ade awek, lawa plaq tu. muke pown macam suci je kan. sebenar nyer, orang nak gtaw kat awak. tapi, takut lah. lame taw orang suke kat awak, senjak dari kite jumpe lagi. but, awak just buat tak tawu je. bengang ni! nak tunggu orang gtaw face to face ke? aduh licih lah! tapi, walau ape pown yang berlaku. orang akan stay suke at awak. awak kene tawu tu taw, jangan buat tak tawu plaq, ea?
okey lah! bye!  SARANGHAE ! <3
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________