WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 8 October 2011 | 11:20 | 0 Atasinchi

hi pembace blog ni . firstly thank lah sbb sudi mmbace blog aku ni . :)
ehem-ehem! hehe , ary tu aq buat video chat , ngn sorang mamat filiphni . muke dye , ya'allah ance, nyer . woahh !!! agak orang filiphni ni encem-encem ek ? hehehe . :p
dye ok . spoting ! best layan dye . rase mcam nak buad video chat lagi ngn dye .
hais ! best lah kawan dengan dye , tak combunk . biase nye orang over sea ni combunk-combunk . dye ni laen sikit tak combunk , maen layan je orang . 
dye baek ! well , orang dah buad suci kite pown kene lah bua suci . haha :
thean ade sorang lagi , tapi mat saleh punye orang . perangai dye , ya'allah ,mcam orang gile ! pening pale aq di buad nye .yang tak bole blah , dye g  jerit pastu tayang-tayang kan dye pnye biskut . haha .:D memang gile lah aq layan dye . asik nak memekak je . hahaha . :D
itu lah kenangan aq buat video chat ngn over sea punye orang . agak happy bile borak ngn diorang . :)
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________