WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 8 November 2011 | 21:30 | 0 Atasinchi

14 november 2011, budak2 form5 nak pergi perang besar. iaitu perang SPM. haaa... kejap je kan diorang nk spm. nasib baek aku ade mase 3taoun lagi ntak spm. 3taoun tu bukan nyer lame sangat. macam sekarang. kejap je dah nak form3, rase macam baru semalam je masok form1. hah!! kejap je.
urm, ni aku nak ucapkan GUD LUCK kat sorang mamat ni. sebelum ni aku ade citer pasal dye. kalo ko orang nak tengok pic dye, tengok lah pic kat bawah tu.
haa, ni lah orang nyer. nak tahu name dye? haha,sory. dirahsia kan. bagi yg dh tahu tu. hurm, bagus lah. another ONE WEEK only untuk dye nak study. aduhh... risau nyer aku tengok dye ni.entah dah study ke belom aku tak tahu lah. jangan asik dengan motor dye sudah. aku berdoa sangat2 supaye dye dapat straight a. kalo dye dapat straight a, mmg ade surprise terbesar aku nak bagi kat dye.
lapes dye spm ni, aku nk gtaw the bigger secret aku kat dye. aku tanak gtaw awal2 sebab tanak kacau dye study. sabar ae DEAR, nnty orang gtaw the bigger secret tu kat awak okey.?
btw, gud luck dear. buad betol2 okey. dont give up, u can do it. study hard, this is for your furture. lastly, i wanna say. << SARANGHAE >>
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________