WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 24 November 2011 | 05:39 | 0 Atasinchi


selesai sudah hari perkawinan pak itam aku, penat gile wei. btw, thank sebab ary perkawinan tu, aku dpt jumpe penganti untuk budak tu. arghhh!!! dye memang handsome gile. form5 tapi rendah. takde lh rendah mane pon. okey lh tu. firstly, aku tengok dye macam budak form3. tapi aku try je senyum kat dye. mane tahu dye layan ke.. haha, then tak sangke plaq dye senyum balek kat aku. mase tu aku rase macam nak menjerit (konon gedik). but aku kawal je, nak control cun depan dye lah kate kan.(tuihh). dye pon control macho depan aku,aku tahu tu. hehehe. xD
aku pon nak ucap kan thank kat abang is aku. coz dah bagi 6ber phone dye kat aku. thank sangat2 ye my lovely bro. aku tak kan lupe kan jase ko pade aku.
skunk ni dengan wujud nye dye dalam hidup, aku nak bukak buku baru. aku nak lupe kan budak yg suke slame ni, aku dah penat tunggu budak tu. but dye buat tak tahu je. skunk ni aku nak lupe kan budak tu. bye bye cute boy. aku tanak ganggu hidup ko lagi, cukup lh setakat ni ye. aku dah penat.
skunk ni aku nak try yg baru plaq, lagi pun dye tengah single skunk ni. ade can lah aku nak dapat kan. hehehe. FIGHTING FOR HIM !! <3
I LIKE YOU NEW BOY <3
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________