WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 7 December 2011 | 06:30 | 0 Atasinchi


huahh!!! dah lame tak update blog. rindu plaq kat blog. hehehe.
ni aku nak story pasal fake relationship aku dengan sorang mamat fom3 ni. haha. tak sangke plaq dapat buad fake relationship dengan budak tu. muke pun boleh tahan lah. beruntung betol aku. walaupun fake relationship, aku tak kesah. asal kan ade perkataan RELATIONSHIP. hehehe. kalo korang nak tengok muke budak tu handsome ke tak. tengok lah pic kat bawah ni.



amacam handsome tak? kalo tak handsome up to mu lah. bagi aku dye handsome.
bagi sesape yang tengok relationship aku dengan dye, jangan terpedaye taw. itu just fake. bagi sesape yang suke kat dye. korang amek je lah. aku tak mara pun, lagipun aku takde pape perasaan pun kat dye. aku setia beb kat mamat comel kesayangan aku tu. aku bud relationship tu pun samentare je. sementare aku tunggu mamat comel tu, baek aku buad relationship dengan mamat ni. hehehe.
okey lah sampai sini je bye bye.
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________