WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | Follow+

Heechul Oppa
About—• Shout—• Entries

________________________________________________________________________________________
Monday, 12 December 2011 | 11:58 | 0 Atasinchi
*saranghae*

11.12.11. ni tarikh aku couple ngn fake relationship aku. dulu fake skunk dah betol betol. haha, pelik kan? daripada fake terus yang serius pnye relation. hihi, first tu aku memang tak minat langsung ngn dye. serius memang tak minat. gle. mase buad fake relation tu, aku seje nak mengayat dye. kot kot dye terpedaye kan. hehe. lepas berape hari aku mengayat dye, tibe tibe plaq perh aku dah start suke kat dye. hey memang tak tido malam aku di buat nye. tapi aku be cool je, tak kan aku nak cakap aku suke kat dye kot. buat nye dye tanak terime aku. malu je.
tarikh 111211 tu. kol bape tah, kol5 pagi kot. rase nye lah. hehe, dye cakap dye suke kat aku. wakaka, siap mintak couple lagi. haha, mase tu bahgia siak rase. tak yah mintak, dye dah mintak sendiri. tapi mase dye mintak tu, aku saje nak jual mahal. tak kan mase dye mintak, mase tu jugak aku terima. nampak sangat aku terhegeh hegeh kat dye. petang tu plaq aku bagi keputusan kat dye. n kiteorang couple. TAMAT. hahaha. xD
aku tak sangke, dengan care aku mengayat dye, dye bole suke kan aku. haha, hebat kan aku? hihi xD



* saje nak promote muke dye* hahahak !

ilovechusomuch my babyboy. i don't want to leave you n i don't want you leave me.
PAST â™  FUTURE


_______________________________________
Welcome :)



Annyeong n Assalamualaikum
Im Faten. Welcome to my blog :D
Nice to know you babe :D
_______________________________________